Tatatataaaaa, eindelijk online!

Lieve mensen!

 

Jaaaaaa! Eindelijk is mijn website online en kunnen jullie mij via deze weg of via social media gaan volgen!

Ik zal even in het kort uitleggen wie ik ben en wat ik doe. Ik ben Alyse Dielen, 25 jaar oud en woon in Venlo, Limburg. Nadat ik 4 jaar fashion design heb gestudeerd ben ik erachter gekomen dat ik het allerliefst met leer wilde gaan werken. Zodoende ben ik met een cursus leer bewerken gestart en heb deze binnen een jaar afgerond. Voor mij is er niets leuker om te doen dan werken met leer, het is zo'n heerlijk product om mee te werken. Ik maak al mijn tassen zelf en dit doe ik in mijn kleine gezellige ateliertje in Venlo. Sinds 2015 ben ik bezig met het maken van mijn eigen tassen & accessoire lijn en maak ik tassen & accessoires op aanvraag voor mensen. Dus zou je graag een handgemaakte unieke tas willen maar zit er op de site niks voor je bij, dan kun je altijd contact met me opnemen en kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen. Langskomen in mijn atelier is ook altijd mogelijk, graag wel op afspraak. Stuur even een mailtje naar: info@ays-bagsandmore.com of bel me op nummer: +31611100666

Via deze blog ga ik jullie af en toe op de hoogte houden van wat er allemaal gaande is en wat er nog allemaal komen gaat. 

 

Liefs, Alyse

Mijn kleine showroom op Klaasstraat 14 - 3e verdieping in Venlo. Wil je komen kijken? Maak even een afspraak!
Mijn kleine showroom op Klaasstraat 14 - 3e verdieping in Venlo. Wil je komen kijken? Maak even een afspraak!

Reactie schrijven

Commentaren: 0